Kérd egészségpénztári számlára

Lehetőséged van a tisztasági és egészségügyi betéteket egészségpénztári számlára kérni. Már többször állítottam ki ilyen számlákat, amit a pénztárak befogadtak. Legfontosabb, hogy kérdezz és nézz utána egészségpénztáradnál, hogy milyen feltételekkel fogadják el a számlát, nehogy kellemetlen meglepetés érjen! Tehát:

- megkérdezed az egészségpénztáradnál hogy menstruációs termékeket (mosható tisztasági és egészségügyi betét) elszámolnak, illetve mit szeretnének, hogy mi szerepeljen a számlán.

- ha utánajártál és magabiztosan tudod a szükséges adatokat (név, cím, tagszám, adószám, egyéb bürokratikus formaságok, stb..) a webáruházi rendelésed során számlázási címként ezeket kell megadnod. A megrendelési folyamat közben is tudod módosítani a számlázási adatokat. Ha be vagy jelentkezve, a PROFIL menüpont ADATMÓDOSÍTÁS részén is meg tudod változtatni. Ez valahogy így fog kinézni:

- a szállítási adatokban szereplő név és cím nem fognak megjelenni a számlán, ezért oda mindig azt kell beírnod, ahová egy estleges házhozszállítás esetén szeretnéd a csomagot. Azaz számlázási agatok: Egészségpénztár, szállítási adatok: saját magad.

FONTOS! Az általd megadott adatok alapján állítom ki a számlát, amit majd be kell nyújtanod az Egészségpénztáradhoz hogy elszámolják neked. Ha kérdésed van, elakadsz, vagy bármi egyéb okból nem sikerül, nem akarja, nem olyan mint kéne; fordulj hozzám bátran elérhetőségeimen és hamar találunk egy neked megfelelő megoldást.

Webáruház készítés