Mosható betét tudástár

Mosható betét - ti írtátok

2021.04.10 10:28
Rita
Rita

Hálás vagyok a visszajelzésekért, mert sokat tanulhat belőle más is. Te is! Én pedig tudom, hogy jó az irány amerre megyek!

Hálás vagyok a visszajelzésekért, mert sokat tanulhat belőle más is. Te is! Én pedig tudom, hogy jó az irány amerre megyek!

 

 

Hálás vagyok a visszajelzésekért, mert sokat tanulhat belőle más is. Te is! Én pedig tudom, hogy jó az irány amerre megyek! Eszter levelét hoztam neked:

"Kedves Rita!

Szuper jó volt az első mosható betét tapasztalatom a te kreálmányoddal,így leadtam egy újabb rendelést még pár darabra.Sokáig keresgéltem és sok olya betétet találtam, aminél elsőre az látszott, hogy csak részben átgondolt konstrukciók. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a tieidre és nem kell varrással, anyagokkal kísérleteznem hosszasan. Hálásan köszönöm és jó hétvégét!

Eszter"


Mindig örülök, amikor emailt kapok a vásárlóimtól. Ebből tudom, hogy jó az irány. Alábbiakban megosztom veletek Kitti levelét.

"Kedves Rita,

Nagyon meg vagyok elégedve a termékeiddel! Hihetetlen, de tényleg hatalmas különbség a boltban kapható betétekkel szemben.Én személy szerint a pikkelysömöröm miatt próbáltam ki, de egyszerűen nagyon jó! Nincs viszkető, égő érzés, ami borzasztó volt minden hónapban.És amire “megnyugodott”, ismét kezdődött elölről minden…. (És tampont nem tudok használni, mert úgy érzem magam tőle, mint aki belázasodik)  De most nem volt ilyen tapasztalatom! Ez fantasztikus! Köszönöm neked! Emiatt úgy döntöttem, hogy betankolok belőle.Valamint, külön köszönöm a mosásra összeállított dokumentumot, nagyon hasznos és mindent beszereztem belőle! És boldogan használom!

Köszönöm ezerszer is!

Üdv
Kitti :)”


Mindig örülök, amikor emailt kapok a vásárlóimtól. Ebből tudom, hogy jó az irány. Alábbiakban megosztom veletek Katinka levelét.

“Kedves Rita!

Jónak tapasztaltam meg a betétek viselését. Méretben a közepes a megfelelő nekem, ezért abból rendelek most többet, szerintem ennyi darabszámúval végig tudom csinálni a ciklust , illetve persze naponta úgyis mosom őket.
Átlagos szappannal mostam ki a viselés után a betéteket, nagyon halvány barnás szín maradt bennük. Jobban nem akartam dörzsölni az anyagot. Azt nem kockáztatom meg, hogy ne naponta mossam ki őket kézzel. A kézi hideg vizes után, a gépben is elmostam őket.
Érdekes érzés kimosni a saját véremet, de jó is, tetszik, olyan ősi, természeti, különleges. Illetve az is határozottan szabad élmény nyújt és kényelmet, hogy nem egy műanyag zörög alattam. A vér kicsit megáll a betéten, lehet, hogy én túlhordtam, napi kettővel szeretném majd megoldani.
Szépek a minták is, jó a két patentos megoldás!
Tényleg örülök, hogy váltottam, korábban is jó lett volna, de most adatott meg.
Köszönöm!

Üdvözlettel,
Katinka”


Mindig örülök, amikor emailt kapok a tőletek. Ebből tudom, hogy jó az irány. Alábbiakban megosztom veletek Betti levelét.

“Kedves Rita!

Ez úton is szeretném megköszönni a csodálatos termékeit, amik mindig nagyon gyorsan elérnek hozzam. A hírlevélre már feliratkoztam es elolvastam az ajándék tartalmat is.

Többször is rendeltem már és biztos vagyok benne, hogy fogok is még. Mind a neszesszerek mind a mosható tisztasági betétek egyszerűen fantasztikusak. A tanga verzióból szerintem már az összes minta megvan, de majd ha lesznek újak azokat is beszerzem.
Szeretném megjegyezni, hogy korábban vásároltam mosható tisztasági betétet egy másik márkától is, hiszen annak van a legnagyobb marketingje, de már néhány használat után is úgy éreztem, hogy az ön által gyártott termékek klasszisokkal jobbak, mint a másik.
Kívánom, hogy a jövőben minél több emberhez eljussanak a termékei, mert tényleg nagyon igényesek, szépek és öröm őket használni.
Én ajánlani fogom minden nő ismerősömnek. Régen utaltam a tisztasági beteteket, nem ragadtak rendesen, furcsa, túl parfumos illaltuk van és emiatt csak szökő évente egyszer nyúltam értük. Amióta megvannak a mosi verziók, nincs olyan nap, hogy ne használnám őket.


Betti”


Mindig örülök, amikor emailt kapok a tőletek. Ebből tudom, hogy jó az irány. Alábbiakban megosztom veletek Ági levelét.
"Szia Rita!
 
Tobb mint fel eve rendeltem toled moshato betet kezdocsomagot.
Nehany honap hasznalat utan kijelenthetem, hogy nagyon szeretem oket. A tisztitasa miatt kisse vonakodtam a valtastol, de nem okozott kulonosebb nehezseget. A minosege meg mindig kozel tokeletes.
Szoktam en is varrogatni, de nekiallni meg nem mertem a koztes nedvszivo reteg beszerzesenek hianya miatt. Ezert most ujra rendeltem toled nehany darabot.
 
Ezzel a rovid uzenettel szerettem volna megkoszonni, hogy ilyen szuper termekeket alkotsz, amik megkonnyitik azt a bizonyos idoszakot minden honapban :)
 
Udv,
Ági"

Mindig örülök, amikor emailt kapok a tőletek. Ebből tudom, hogy jó az irány. Alábbiakban megosztom veletek Zsuzsanna levelét.
"Kedves Rita!
Csak visszajelzés: a 2 éve tőled vásárolt tisztasági betétjeim (összesen azt hiszem 7-8 db) melyeket folyamatosan használok; mai napig megőrizték kiváló minőségüket, a különböző mintásakból csak 1-2 veszített a színéből, a többi ugyanolyan, mintha új lenne; nagyon szeretem ezeket használni, nem cserélném le semmire. További sok sikert, és természetesen promózlak a környezetemben. ???? Szép hétvégét kívánok ????
Zsuzsanna"

Ha te is szívesen megírnád bőveben a tapasztalataidat szívesen olvasom és osztom meg, mert sokat tanulhat belőle más is. Várom levelet a hello@ritakreativ.hu címre!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.